Zásady ochrany osobních údajů

Čtěte, jak nakládáme s vašimi údaji podle Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR).


Kdo údaje sbírá

Vaše osobní údaje sbírá:

Akademie osobnostního rozvoje s.r.o.
IČO 05419034
se sídlem Nové sady 988/2, 602 00 Brno

Kontaktní e-mail: info@akor.cz


Jaké údaje a proč sbíráme

PDF knížka a e-mailový seriál

Na základě vašeho souhlasu se zpracováním osobních údajů sbíráme vaši e-mailovou adresu, abychom vám je mohli poslat do e-mailu.

E-mailová upozornění na články

Na základě vašeho souhlasu se zpracováním osobních údajů sbíráme vaši e-mailovou adresu, abychom vám mohli posílat upozornění na nové články v blogu a vypsané termíny kurzů.

Kontaktování a poptávka koučinku

V kontaktním formuláři sbíráme vaše jméno a e-mail, abychom vám mohli zodpovědět dotazy v rámci budoucího plnění smlouvy. V poptávkovém formuláři sbíráme vaše jméno, e-mail a název firmy pro budoucí plnění smlouvy, abychom mohli vaši poptávku koučinku správně zpracovat.

Rezervace kurzu a objednávka

Z důvodu plnění smlouvy a zákonné povinnosti od vás sbíráme následující údaje: jméno, název firmy, IČO a fakturační adresu, abychom mohli řádně vyřídit vaši rezervaci kurzu, či objednávku koučinku, nebo dárkového poukazu, a řádně vystavovat a archivovat daňové doklady.

Jak dlouho údaje uchováváme

  • E-mailový seriál a PDF knížka: po dobu 60 dní.
  • E-mailová upozornění:  po dobu 5 let
  • Odeslání dotazu, poptávky: po dobu 1 roku
  • Objednávka: po dobu stanovenou zákonem.

Kdo údaje zpracovává

Zpracovatelem údajů jsou tyto subjekty, s nimiž máme uzavřenou zpracovatelskou smlouvu:

  • Mgr. Markéta Hamrlová, Ph.D. (IČO 03126978, se sídlem Údolní 222/5, 602 00 Brno) jako správce webu.
  • Mgr. Martin Domes (IČO 71922105, se sídlem Babice nad Svitavou 410, 664 19 Babice nad Svitavou), který spravuje web a zpracovává marketing.
  • SmartSelling a.s. (IČO 29210372, se sídlem Netroufalky 797/5, Bohunice, 625 00 Brno), která provozuje aplikaci SmartEmailing.
  • DEAS, s.r.o. (IČO: 63482355, se sídlem Příkop 2a, 602 00 Brno), která zpracovává účetnictví.
  • MgA. Jiří Mynařík (IČO: 06225624, se sídlem Čelčice 135, 798 23), který asistuje při komunikaci.
  • Solitea Česká republika, a.s. (IČ 255 68 736, se sídlem Drobného 555/49, Ponava, 602 00 Brno), provozovatel aplikace iDoklad.
  • Společnost Google, poskytovatel služby Google Suite a Google Adwords.

Soubory cookie

Při procházení webových stránek měříme například, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte. Používání souborů cookie pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímáme jako oprávněný zájem správce.

Používání souborů cookie můžete ve svém prohlížeči zakázat.

Jaké soubory cookie používáme


Na co máte právo

  • Dotázat se, jaké údaje zpracováváme, za jakým účelem, v jakém rozsahu, jak dlouho a kdo k nim má přístup.
  • Můžete požádat o opravu, nebo výmaz těchto údajů.
  • Můžete požádat o ukončení zasílání e-mailových upozornění. Sami se pak můžete kdykoliv odhlásit v zápatí jakéhokoli e-mailu.

Kam se můžete obrátit

Pokud si myslíte, že vaše údaje zpracováváme v rozporu s příslušnými právními předpisy, kontaktujte nás.

Pokud nebudete s řešením vaší stížnosti spokojeni, můžete podat stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Tyto Zásady ochrany osobních údajů jsou platné a účinné od 18.5.2018.

© Markéta Hamrlová | ochrana osobních údajů | cookies

Vytvořil MD webdesign - tvoříme obchodně úspěšné weby